Systrarna Nymans Café

Caféet är öppet varje dag under ordinarie öppettider. Sista beställning görs 30 minuter före stängning. Ät i caféet eller tag med som hämtmat! Våra tapaslådor och ostbrickor är jättepopulära och alla mackor går utmärkt att ta med till picknick eller till jobbet.

På sommaren har vi uteservering i vår fina trädgård mitt i Dalby med utsikt över Dalby Kyrka. Fika underbar italiensk glass från Holje Glassfabrik i Blekinge, kardemummabullar från Patisseriet i Lund och drick latte, cappuccino eller något kallt gott.

Menyerna varierar från vecka till vecka, så att det ska kännas fräscht och varierat. Det finns alltid varm och kall mat, baguetter, toast och pajer. Pålägg på mackor eller toast och fyllning till alla pajer görs av ostar, charkuterier och goda inläggningar från våra diskar. Hemgjort och gott!

Man kan också fika kakor, kanelbullar eller småkakor. Vi bakar en del själva och försöker variera oss med någon rolig veckospecial, till exempel bärpaj, chokladkakor eller kolasnitt. Dessutom har vi jättegoda italienska kakor!

Ring, maila eller kontakta oss på Facebook om ni vill veta vad vilka rätter vi har på menyn just nu.

Priserna för servering eller take away är desamma. Beställ kaffe och baguetter, mackor eller pajer till mötet, företaget eller fredagsfrukost! Är ni ett större sällskap, hör av er för prisuppgift och innehåll.