Aktuellt och nytt hos Systrarna Nyman

Ibland har vi temamånader, extraerbjudanden eller kampanjer och ibland har vi nya produkter. Ibland har vi evenemang och bjuder in kunder och leverantörer för att visa vad vi har och vad vi kan. Ibland gör vi om i butiken, eller presenterar nya cateringmenyer och förslag till fester.

Det som är nytt och som vi tycker är extra roligt berättar vi om på den här sidan!

Håll gärna utkik på vår instagram och facebooksida också, fär där finns alltid aktuella händelser, kampanjer och nyheter!

Tockafarmen hos Systrarna Nymans

Tockafarmaren hos Systrarna Nymans

Vi har startat upp ett nytt samarbete med Tockafarmaren som ligger precis utanför Dalby. Fina produkter, småskaligt och lokalt producerat. Nobeltuppfilé, köttbullar och en massa olika sorters korvar som är helt perfekta till sommarens grilltider.

Bröd från Patisseriet hos Systrarna Nymans

Bröd från Patisseriet hos Systrarna Nymans

Nu kan man även köpa bröd från Patisseriets bageri hos oss i Dalby! Köp färskt bröd till osten, till frukost eller till sommarens picknickar hos oss!

Patisseriets bageri i Lund levererar till oss varje dag, måndag - lördag. Välj mellan rågbröd, baguetter, vetesurdegsbröd, stora matiga frallor eller spännande smaksättningar på månadens bröd. Bröden används också i caféet där de får sällskap av goda ostar och charkuterier ur diskarna.

Varje dag finns också nybakade kanelbullar och kardemummabullar

Systrarna Nymans Dalbykaffe

Systrarna Nymans Dalbykaffe

Ett ekologiskt, härligt, mustigt kaffe, med en bred smakpalett och stor arom. Det passar till alla bryggmetoder, eftersom det är så smakrikt men är varsamt rostat så att alla dofter och smaker är på topp. En smakexplosion!

Mattias på Sandby Kafferosteri har blandat och rostat och vi valde att sätta vår fina butikslokal på etiketten.
Kaffet finns att köpa både som färdigpackat och i lösvikt.